Infoisinfo Nederland

Hollywok Wokrestaurant
Restaurant in Hoofddorp

www.hollywok.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 023 565 118?

Adres

Arnolduspark 10 A. De Hoek.. P.C. 2132CR, Hoofddorp, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Hollywok Wokrestaurant

Eten in Hoofddorp, Chinees in Hoofddorp, Chinees Restaurant in Hoofddorp, Producten in Hoofddorp

We nemen u mee naar het Verre Oosten! .

U loopt langs de vele eetkraampjes, ruikt heerlijke gerechten en hoort het houtvuur knetteren. Als u trek heeft in traditioneel Indisch of andere oosterse specialiteiten is er een groot buffet waarvan u naar hartenlust kunt genieten… .

U kiest zelf de verse ingrediënten uit, en kijkt rustig hoe het gerecht bereid moet worden, u loopt langs de wokstraat en maakt uw keuze: Wordt het de teppanyaki of toch de grill. Het is warm, erg warm zelfs, u heeft trek en wilt eten. Bij Hollywok zult u merken dat gezond eten ook lekker kan zijn! Dit wokrestaurant voor Amsterdam en omgeving is uniek in zijn soort. .

Saté? Of toch verse vis? … lekkere salade, fruit … Ach … het kan allemaal! De keuze is aan u, of u nu wel eens in het oosten van de wereld bent geweest of niet, het maakt niet uit, reizen hoeft niet meer … De Wok Experience is nu binnen handbereik. .

Het bijzondere aan dit concept is dat u zelf bepaald hoeveel u eet, wat u eet en hoe het bereid wordt. Niet te zwaar en niet te licht, soep, gewoon subtiel en toch apart. .
Er is vers fruit, vlees en vis … er is zelfs een speciale saté grill waarop u verschillende soorten saté kunt bereiden. Er zijn diverse ingrediënten waar u uit kunt kiezen. Of koken in bouillon? Allemaal even gezond, licht verteerbaar en heerlijk van smaak! Vervolgens kiest u voor één van de overheerlijke sausen en het smullen kan beginnen. .

Bij Hollywok kunt u terecht als u een stevige trek hebt in gezond eten. Aan de teppanyaki plaat worden dagelijks verschillende dagverse producten aangeboden, die dan speciaal naar uw wens worden bereid. Ook kunt u kiezen uit de huis gemaakte loempia’s die voor u worden gebakken. U kunt zelf combinaties verzinnen, of voor de traditionele combinaties kiezen. .
So people … Let’s wok!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 16:00 22:30
   Dinsdag 16:00 22:30
   Woensdag 16:00 22:30
   Donderdag 16:00 22:30
   Vrijdag 16:00 22:30
   Zaterdag 16:00 22:30
   Zondag 16:00 22:30

Beoordelingen van Hollywok Wokrestaurant (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe