Infoisinfo Nederland

Interstemar B.v.
Communicatie in Hoofddorp

www.anderspresteren.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 023 565523?

Adres

Vijverbos 126. P.C. 2134GV, Hoofddorp, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Interstemar B.v.

Opleiding in Hoofddorp, Onderwijs in Hoofddorp, Bedrijven in Hoofddorp, Advies in Hoofddorp

Anders Presteren helpt u graag op zes specialismen: Klantenthousiasme creëren (meer dan klantgericht zijn), Meer betrokken medewerkers (empowerment), Energiegévend leiderschap 9dus niet energienemend), Aanzienlijk meer verkopen, Samenwerken is samen werken (eilandvorming tegengaan) en Veilig werken op 1 (speciaal voor productieomgevingen). Voor u als klant is een set samenhangende instrumenten en activiteiten beschikbaar: cultuur- en gedragscans, klankborden met collegabedrijven, interactieve presentaties, trainingen, toolboxen, workshops, assessments, resultatencoaching en intervisie. .
De opzet is doe-het-grotendeels-zelf. Er wordt ten behoeve van de klant actief samengewerkt met specialisten op het gebied van compliance, systemen, processen en procedures. In ieder programma wordt gewerkt met de bewuste combinatie van cultuuraspecten, gedragselementen en moderne communicatieve vaardigheden. Anders Presteren is op deze specialismen een praktische en innovatieve implementatiespecialist met executiekracht en bewezen succes bij bedrijven van naam en faam. Het pakket dat u kiest wordt volledig op uw situatie en doelen ingericht.
Op cultuur- en gedragsterrein, maar ook op concreet vaardighedenniveau. Dit bijzondere concept is al meerjarig succesvol geïmplementeerd bij bedrijven van naam en in meerdere branches. Specialistische ondersteuning is er waar dat écht toevoegt. Doe-het-grotendeels zelf totaalaanpak U kunt gebruik maken van een bewezen succesvolle, actuele en innovatieve totaalaanpak. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Interstemar B.v. (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe